Autorijschool Simon Polis

Autorijles

Bij Autorijschool Simon Polis krijg je altijd les van dezelfde instructeur. Er zijn verschillende autorijles pakketten beschikbaar zodat je voordelig je autorijbewijs kan halen. De autorijles pakketten zijn allemaal inbegrepen met minimaal 1 praktijkexamen.

meest gestelde vragen

Auto theorieles

Binnenkort verzorgt Autorijschool Simon Polis naast rijlessen ook theorielessen. Voor de theorieles kun je je inschrijven om samen met de instructeur te oefenen met examenvragen. De theorielessen bevatten informatie lessen en oefenvragen die overeenkomen met de daadwerkelijke theorietoets. 

Binnenkort beschikbaar!
auto theorie examen

De meest gestelde vragen onder elkaar

Een rijles duurt 60 minuten. Voor aanvang van de autorijles wordt je opgehaald bij jou op locatie. Gedurende 60 minuten wordt er geoefend tot de tijd om is en je weer bij locatie bent afgezet.

Je kan zo veel lessen in de week als je wilt. Wil je met spoed je rijbewijs halen dan kun je beter voor een spoedcursus kiezen ook dit kan bij Autorijschool Simon Polis!

Natuurlijk kan je losse rijlessen nemen, dit is ideaal als je pakket afgelopen is en je graag nog wilt oefenen. De kosten hiervoor zijn 45 per rijles.

Wil je je rijlessen het liefst in in termijnen betalen? Dat is geen probleem. Je mag je pakket verdelen over 3 termijnen. Hierbij komen geen extra kosten.

Een rijbewijs aanvragen kost in 2020 gemiddeld €39,75 exclusief spoedkosten. Daarbij komen nog de kosten voor jouw pasfoto’s, zo’n € 10. Een rijbewijs vraag je aan bij de gemeente. Dat kan vanaf de dag nadat je bent geslaagd voor je rijexamen bij het CBR. Zie de website van je gemeente voor de exacte kosten en de openingstijden voor het aanvragen van je rijbewijs.

Als je je rijbewijs snel wilt halen kun je kiezen voor een spoedcursus. je kunt dan binnen een korte periode zoals 5 tot 10 dagen je rijlessen en je praktijk examen afleggen. De mogelijkheden hiervoor zijn bespreekbaar.

Officieel mag je tegenwoordig al rijlessen als je 16.5 jaar oud bent. vanaf je 17e levensjaar mag je onder begeleiding al auto rijden.

Je theorie examen mag je al vanaf je 16e afleggen. Deze is 1.5 jaar geldig. 

Vanaf het moment dat je je autorijbewijs hebt behaald is deze 10 jaar geldig. 

Mocht je je rijbewijs kwijt zijn geraakt kun je dat bij de gemeente aan de hand van een formulier aangeven.

Voor het aanvragen van je rijbewijs wordt er een kleurenpasfoto en geldig identiteitsbewijs gevraagd.

De kosten voor een theorie-examen auto bij het CBR zijn € 34,50 in 2020. Ga voor het reserveren van dat examen altijd naar Mijn CBR. Bij andere websites betaal je namelijk meer.

 

Verder is het mogelijk dat je rijschool het theorie-examen voor jou reserveert; wel betaal je dan vaak voor extra service en administratiekosten.


Voor een theorie-examen in het Engels, een theorie-examen op een avond of in het weekend en een theorie-examen met extra tijd heb je extra kosten. Dat is ook zo bij een individueel begeleid theorie-examen.

De kosten voor het totale plaatje is grotendeels afhankelijk van de uurtarief van de rijschool en de leertempo van de student.

 

We begrijpen dat je door ongemakken zoals ziek zijn of een andere afspraak niet kunt lessen. Als je dit 24 uur van te voren kan aangeven komen er geen extra kosten.
De situatie is altijd bespreekbaar. Misschien kan de les verplaatst worden en komen er zo geen extra kosten.

Aantal lessen

Hoeveel rijlessen je nodig gaat hebben is persoonlijk en hangt af van je inzicht en vaardigheden. We begrijpen dat je graag wilt weten hoe snel je je rijbewijs kan halen. Aan de hand van de proefles kan de instructeur je advies geven over de juiste pakket voor jou.

Plannen

Als je hebt bepaald hoeveel rijlessen je nodig hebt kun je zelf plannen wanneer je wilt lessen. Je plant samen met de instructeur een periodieke rijles zodat je voortgang blijft behouden. Je praktijkexamen kun je ook zelf inplannen. 

Gespreid betalen

De kosten voor de rijlessen kun je veilig overmaken. Wil je liever gespreid betalen? dan is het mogelijk om de kosten in 3 termijnen te betalen. Hiervoor zijn geen extra kosten.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo!
Ik ben Sim, kan ik je helpen?